Hirdetés

Kártyás lesz a Sony PSP?



|

A legújabb pletykák szerint a Sony PSP akár memóriakártyát is kaphat.

Hirdetés

A Sony PSP Go! a legújabb híresztelések szerint hamarosan egy frissített, ránc felvarrott változatban kerülhet a piacra, amely immár nem a belső memóriából dolgozik, hanem Memory Stick Micro high-speed kártyát használ.

 

Alig néhány hete még arról beszéltek, hogy 16 és 32 gigabájtos belső memóriával várható a Sony PSP játékgép... Ahogy a mobiloknál, úgy a PSP-nél is komoly gyorsulás várható emiatt, amennyiben persze igaz lesz a hír. A telefonoknál a memóriakártyáról való olvasás és arra való írás akár háromszor is gyorsabb lehet, mintha a belső memóriát használná az adott készülék.

 

 

sonypsp.jpg

 

 

Ebben az esetben a PSP ára is alacsonyabb lehetne, hiszen nem lenne szükséges hatalmas, több gigabájtos integrált tárhellyel felszerelni a készüléket, elég lenne a felhasználónak eldöntenie, mekkora kártyát vásároljon bele. A gond mindössze annyi, hogy a Memory Stick Micro kártya az egyik legdrágább adathordozó a mai napig, ahogy ezt már számtalan Sony Ericsson mobil tulajdonos is tapasztalhatta az elmúlt években.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.