Hirdetés

Kaszát kaptak a Nook könyvolvasók?



|

Úgy tűnik eddig bírta az Amazonnal való versengést a Barnes & Noble.

Hirdetés

A Busines Insider mostanra megerősített értesülései szerint a Barnes & Noble leépítette a Nook elektronikus könyvolvasókat készítő részlegének mérnöki csapatát. Sajnos a vállalat nem kívánta kommentálni, hogy egész pontosan milyen pozíciókból hány embert küldött el, ám a jelek szerint házon belül már nem fog táblagép és e-book olvasó készülni.

Hirdetés


Az e-book üzletből egykoron remekül profitált vállalatot az Amazon Kindle termékvonal kényszerítette térdre; az egyre növekvő veszteségek hatására a vállalat illetékesei már tavaly februárban úgy döntöttek, hogy kénytelenek lesznek elkaszálni a Nook családot, noha erősen akciózva azóta is kaphatóak az eszközök.


Egyelőre nem tudni, hogy a Barnes & Noble pontosan mire készül a közeljövőben: mint említettük saját hardvereket már nem fog készíteni, azonban rendelkezik egy működőképes digitális disztribúciós rendszerrel, így kínai forrásból talán szerezhetne rendkívül olcsón hardvert egy white label gyártótól, hogy megpróbálja menteni a menthetőt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.