Hirdetés

Katasztrófaálló külső HDD-k az ioSafe-től



|

A tűznek és áradásnak is ellenállnak az új ioSafe külső merevlemezek, immáron USB 3.0-val és eSATA csatolóval.

Hirdetés

Az ioSafe már korábban is mutatott be olyan külső merevlemezt, amely katasztrófaálló volt. Ezúttal sincs másképp, a SoloPro ugyanis ellenáll az olyan szerencsétlenségeknek is, mint a tűzeset, vagy az áradás. Ha ennek ellenére a meghajtó megsérül, vagy nem sikerül visszanyernünk az adatokat, el kell juttatnunk a merevlemezt a gyártóhoz, akik visszanyerik számunkra annak tartalmát.

 

Az ioSafe ütésálló külső HDD-je végre megoldja az előd nagy problémáját, ami a sebesség volt. Több új csatlakozó is került a merevlemezre, már nem csak USB 2.0-án használhatjuk azt. A meghajtó már az USB 3.0-ás port használatára is alkalmas, de eSATA csatlakozót is tartogat.

 

A HDD-t 1, 1,5 és 2 terabájtos változatokban forgalmazza az ioSafe, és természetesen mindegyik háza megerősített. A legkisebb modell ára 250 dollár, az 1,5 terabájtosé 320 dollár, míg a legnagyobb változatért 420 dollárt kérnek. Mindhárom verzió szeptember 1-től kapható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.