Hirdetés

Kedden jön a GeForce GTX 650 Ti



|

Ezzel együtt kiderültek a kártya végleges specifikációi is.

Hirdetés

Hamarosan megérkezik az NVIDIA legújabb videokártyája, a GeForce GTX 650 Ti. Egy konkrét modell kiszivárgásának hála már a végleges adatok is kiderültek a vezérlőről, amelybe a GK106-220-A1 processzor került, 768 CUDA maggal. 

 

A GPU órajele 982 MHz, míg a 128 bites memóriabuszon működő 1 GB GDDR5-ös VRAM-é 5400 MHz. A 110 wattos fogyasztású kártya talán egyedül a nagyfelbontású, többmonitoros rendszerek használata során jöhet zavarba.

 

Az Inno3D GTX 650 Ti HerculeZ 1000 modellje kimenetek tekintetében dual-DVI és HDMI csatlakozókat kínál. A GTX 650 Ti nyomtatott áramköri lapja mindössze olyan hosszú, mint egy PCI Express kártyahely, és a konkrét modell hűtője sem hosszabb ennél. Az október 9-én érkező kártya ára 149,99 dollár.

 

Képforrás: Chiphell

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.