Hirdetés

Kedvező árú SSD háttértárak a Kingmaxtól



|

Három év garancia jár az SMG32 Titan termékek mellé.

Hirdetés

A hazánkban elsősorban memóriamoduljairól ismert Kingmax a napokban bemutatta a megfogalmazása szerint rendkívül költséghatékony SMG32 Titan szilárdtest-meghajtóit. A hamarosan széles körben elérhetővé váló SSD modellek várható árai nem ismertek, azonban a gyártó sajtósai nem szoktak nagyvonalúan dobálózni a jelzőkkel, így a rivális termékekkel összehasonlítva szinte biztosan versenyképes árcédulát kapnak.
 

Hirdetés


A közlemény szerint a SandForce vezérlőchipet használó eszközök ettől függetlenül nem rossz minőségűek, amelynek látszólag hitelt ad a 3 év garanciális idő vállalása. A Kingmax SMG32 Titan család négy tagból áll, a fogyasztók 64 / 128 / 256 / 512 GB kapacitású modellek közül választhatnak.


A meghajtók 2,5 hüvelykesek, SATA3 (6 Gbps) felületen kommunikálnak, a maximális szekvenciális olvasási sebességük pedig 550 MB/s. A maximális szekvenciális írási sebesség terén már van egy kis eltérés: a 64 GB-os változat esetében az érték maximum 500 MB/s, míg társai papíron 520 MB/s tempóra képesek. 4 kilobájtos véletlenszerű íráskor a 64 / 128 / 256 GB-os modellek sebessége maximum 75 ezer IOPS, míg az 512 gigás modell 40 ezer IOPS-ra képes.


(Forrás: TechPowerUp)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.