Hirdetés

Kedvező árú Windows 8.1-es tablet Európában is



|

Előtelepített Office 2013 is jár a hónap végén elérhetővé váló termékhez.

Hirdetés

Nem kifejezetten óriási sikerre ítéltnek tűnő új okostelefonjának és androidos táblagépeinek tegnapi bejelentése után az Acer tudatta, hogy január végén Európába is meg fog érkezni az Iconia W4 névre hallgató táblagépe. A bruttó 299 eurós – olyan 89 ezer forintos – ajánlott fogyasztói kezdőáron elérhetővé váló eszköz érdekessége, hogy teljes értékű Windows 8.1-et futtat, plusz található rajta előtelepített Office Home and Student 2013 irodai programcsomag is.

Hirdetés


Ennyi pénzért természetesen nem kell Surface Pro 2 kaliberű termékre számítani, azonban az operációs rendszeréből fakadóan a rivális androidos eszközöknél jóval többre használható, már amennyiben egeret és billentyűzetet is csatlakoztat hozzá a felhasználó. A microHDMI portjának köszönhetően külső monitor is köthető rá, így gyakorlatilag asztali számítógépként is használható, noha teljesítményre netbookok által hozható szintre kell számítani. Opcionálisan az eszközhöz elérhető lesz akkus és billentyűzetes dokkoló is, a periféria áráról nincs információ.


Specifikációk: 8 colos és 1280×800 pixeles érintőkijelző, Intel Atom Z3740 processzor (négymagos, 1.33 – 1.86 GHz), 2 GB RAM, 32 / 64 GB eMMC háttértár, microSD foglalat, Bluetooth 4.0, Wi-Fi 802.11n, 2 / 5 megapixeles kamerák, GPS, microHDMI, microUSB, hangkimenet, akár 8 órás akkus üzemidő, 4960 milliamperes akku, 430 grammos súly, 219 mm x 135 mm x 10.8 mm-es méret.


(Forrás: TechPowerUp)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.