Hirdetés

Kegyetlen tempót diktál HyperX Savage USB 3.1 pendrive



|

A legtöbb merevlemezzel nem lehet elérni az adatmásolási limitjét.

Hirdetés

A Kingston már jó ideje külön márkaként kezeli a játékosokat célzó HyperX-et, a divízió most piacra dobta a Savage névre hallgató pendrive termékcsaládját. A már hazánkban is megvásárolható eszközök nem csak mutatósak, de az USB 3.1 szabványú csatlakozójuknak és minőségi memórialapkáiknak köszönhetően rendkívül tempós adatátviteli sebességet nyújtanak.

Hirdetés


A HyperX Savage család háromféle modellben kapható: a 64 GB kapacitású egység másodpercenként akár 350 / 180 megabájt adatot képes olvasni és írni, míg a 128 GB és 256 GB modellek esetében a lineáris átviteli teljesítmény elérheti a másodpercenkénti 350 / 250 megabájt tempót is.


Természetesen nem ezek a piac legolcsóbb USB kulcsai, azonban a komoly sebesség és kapacitás, plusz az 5 év garanciális idő figyelembe vételével érthető a bruttó 17 / 27 / 55 ezer forintos árszabás.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.