Hirdetés

Kegyetlenül gyorsak az NVMe-s Samsung 960 SSD-k



|

Az általános célú Evo, és az üzleti Pro modellek is bemutatkoztak.

Hirdetés

Ideje újragondolni, hogy a következő alaplap vásárlásakor érdemes-e pénzt kiadni az NVMe 1.2 protokollos SSD-ket is kezelő M.2 foglalatra. A Samsung szerdán bejelentette a kérdéses szabványokat használó 960 Evo és 960 Pro szilárdtest-meghajtóit, a termékek kedvező áron kínálnak brutális írási és olvasási teljesítményt.


Hirdetés


Az egyszerű áttekinthetőség érdekében az októberben piacra kerülő meghajtók specifikációit a lenti táblázatban foglaltuk össze. Olvasóink számára az Evo család az érdekes, a legolcsóbb 250 gigabájtos modell ajánlott fogyasztói ára 129 dollár, azaz nagyjából 35 ezer forint. Erre Európában persze rájön még többek közt az ÁFA is, azaz a kapacitás alapján vett kategóriájában kimondottan drága lesz a 45(+) ezer forintos árával, cserébe viszont akár 3200 MB/s szekvenciális olvasási, továbbá 1500 MB/s szekvenciális írási sebességet biztosíthat. 



(Forrás: Tom's Hardware)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.