Hirdetés

Kék egér a Microsofttól



|

Kék lézerrel tapogat a Microsoft Explorer névre keresztelt egere.

Hirdetés

Újabb technológiai finomítás, mely a periférián helyet kapó kisegéren ment végbe. A BlueTrack Technológia lényege, hogy négy, kék fénytartományú sugárral tapogatja le az alatta levő felületet, így nem okoz gondot, ha fán, márványon, szöveten vagy akár szőnyegen használjuk a jószágot. Mindez vezeték nélküli kiszerelésben jelenik meg, és 9 méterről is „halálos” pontosságú (például egy arra hivatott játékos kezében). Az egér felső részén levő gumiborítás pedig még akkor is jó tapadást biztosít, amikor a tenyerünk már rendesen megizzadt a nagy tologatásban, húzogatásban.

explorermouse_1.jpg



A két változatban, nevezetesen asztali és / vagy noteszgépekhez készült egér 13, illetve 10 ezer forintos ajánlott áron hozható el a boltokból. Sajnos elem nem jár a csomaghoz, így ezt kénytelenek leszünk külön beszerezni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.