Hirdetés

Kék kávával pihenteti szemünket a Philips új, 3D-s monitora



|

A berlini IFA kiállításon mutatta be 27 hüvelykes kijelzőjét a Philips.

Hirdetés

A Philips az idei IFA kiállításra is készült néhány újdonsággal, melyek közül a legérdekesebb az a 3D-s monitoruk, amely LightFrame technológiát alkalmaz. Az exkluzív megoldásnak hála az ígéretek szerint a szemünk nem fárad majd el az új, Berlinben kiállított modellt nézve.

 

A 3D-s panellel rendelkező, 27 hüvelykes monitort játékosoknak szánja a Philips. A 16:9 képarányú megjelenítő Full HD-s, 1920 x 1080-as felbontásra képes, és a dobozában aktív szemüveg is található. Az ettől jóval érdekesebb technológia azonban a LightFrame, amely az ígéretek szerint kíméli a felhasználók szemeit.

 

Az LCD-s káva kéken világít, így megnyugtatja annak a szemeit, aki éppen a megjelenítő előtt ül, és azzal dolgozik, játszik. A kék keret három állásban használható, és akár ki is kapcsolható. Amikor épp nem aktív, akkor a korábbi modellekkel ellentétben nem átlátszó, hanem fekete színű a káva. Bár az újdonság ára ismeretlen, annyi bizonyos, hogy még idén a boltok polcaira kerül.

 

Képforrás: Softpedia

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.