Hirdetés

Kékbe borult Hollywood



|

Minden nagy stúdió átpártolt a Blu-rayhez.

Hirdetés

Miután a Sony megnyerte a HD formátumú lemezek háborúját, az idáig a HD DVD pártján álló Paramount Home Entertainment és Universal Studios -- nem meglepő módon -- belépett a Blu-ray szövetségbe, így a legnagyobb hollywoodi stúdiók, mint a Warner Bros, Beuna Vista, Walt Disney, Twentieth Century Fox (és MGM), DreamWorks, LionsGate és most már a Paramount és Universal most már a "kékek" csoportjába tömörülnek.

 

A Hollywood Reporter szerint a Blu-ray tekintetben két újdonsült stúdió már tavasszal piacra dob új filmeket BD és DVD korongon egyaránt. Utóbbi rendkívül fontos, hiszen hiába nyerte meg a nagyfelbontású formátumok harcát a Sony, a DVD-k eladása továbbra is dollármilliókat hoz a kiadóknak, ráadásul a Blu-ray lejátszók ára még mindig a csillagos eget súrolja.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.