Hirdetés

Kellemes csomag az ASUS és a Codemaster berkeiből



|

Indulj erős alaplappal, grafikus kártyával a Codemaster legújabb sárdobáló autóverseny-játékában.

Hirdetés

Csíped a Dirtöt? Netán az erős vasakat sem veted meg? Nagyon úgy tűnik, a vesédbe látott az ASUS és a Codemaster, hiszen most olyan csomagot dobtak a piacra, ahol a két cég termékei együtt érkeznek. Azért ezen még lehet pontosítani. Az ASUS HD 7000 (HD 7750-től kezdve a HD 7970-ig) sorozatú videokártyái, valamint a gamereknek szánt ROG Crosshair V Formula Z alaplapok mellé jár a Dirt Showdown Offroad játék.

 

 

Bármelyik grafikus kártyát is választjuk, biztosak lehetünk benne, hogy a látvány különösen élvezhető lesz. A 28 nm-es GPU technológiát használó ASUS kártyák mindegyikén DirectCU hűtés tartja kordában a forrófejű magokat. Az alkalmazott megoldás a közvetlen hőelnyelés alkalmazásával 20%-al képes hűvösebben tartani a kártyákat, mint amire a referenciamodell gyári hűtése képes. Eközben a DirectCu ventilátorai még a serény levegőlapátlás közben sem csapnak nagy zajt. Általánosságban igaz, hogy háromszor halkabbak, mint az AMD refmodelljéi. Amennyiben a hűtés okozta stabilitás nem volna elegendő érv, érdemes kissé a ventilátorok alá ásni és a DIGI+ VRM-nél leragadni kissé. A digitális tápellátás tovább növeli a hatékonyságot és a túlhajtás számára is biztonságos táptalajt nyújt. A túlhajtást, pedig mi sem tehetné egyszerűbbé, mint a GPU Tweak, melyen keresztül pár kattintással kontrollálhatjuk a kártyánkat.

 

 

A ROG Crosshair mellett sem szabad szó nélkül elballagni, jelen esetben elhajtani. A ROG Crosshair V Formula-Z nemcsak, hogy felkészült a Windows 8-ra, a játékosok számára mindenféle nyalánksággal szolgál. A ROG hagyományait öregbítő alaplap vonzó külsejéhez az Extreme Engine Digi+ II digitális tápellátás is hozzájárul. A rendszer külön digitális vezérlőt szentel a CPU-nak, valamint a memóriát is külön vezérlő eteti. Mindez miért jó? A precíziós tuninghoz különösen fontos, és ami mindenki számára érdekes az az, hogy az osztott digitális vezérlő a stabilitáshoz nagymértékben hozzájárul.

 

 

Egy apróságot még érdemes tudni a csomaggal kapcsolatban, amennyiben versenyezni szeretnél Stream-hozzáférésre szükséged lesz. A teljes leírást pedig az alábbi weboldalon találod: www.amd.com/dirtshowdownoffer

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.