Hirdetés

Kellemesen vékony a Samsung Series 7 legújabb tagja



|

A Samsung bemutatta a Series 7 család legújabb gyöngyszemét, mely a keret vékonyításával nem csak szép, de ugyanakkora méret mellett nagyobb képátlót kínál.

Hirdetés

Az egy hüvelyk vastagságú eszköz keretének vékonyításával 14 collos méreteben sikerült 15.6"-os kijelzőt beépíteni, mely természetesen LED-technológiával van megvilágítva, és maximális felbontása 1600x900, fényerőssége 300 nit. A Radeon HD6750M mellett lapul odabent kiviteltől függően Intel Core i5, vagy Core i7 processzor, 8 GB RAM (maximum), és 750 GB kapacitású merevlemez, 8 GB-os flash memóriával fűszerezve. Az ExpressCache technológia a gyorsabb boot érdekében cselekszik, illetve az általános teljesítmény növelésébe is belejátszik.

A világhálós kapcsolatért Gigabit Ethernet és 802.11 b/g/n Wi-Fi felelős, valamint megtalálható az USB 3.0 és a HDMI kimenet is. Mindezek mellett helyet kapott egy 1.3 megapixeles webkamera, DVD-író, és a jobb hanghatások érdekében a Samsung SoundAlive technológia. A FastStart funkcióval alvó állapotból 2-3 másodperc alatt üzemkész az eszköz, a Quick Boot segítségével pedig 19 másodperc alatt élesedik az operációs rendszer. A forgalmazás október másodikán kezdődik, kiviteltől függően 999 és 1299 dolláros áron.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.