Hirdetés

Keményen odacsap a 4K-s Dell XPS 12



|

Tollat, billentyűzetet és elképesztő kijelzőt kap a Dell táblagépe.

Hirdetés

A Dell XPS 12 eddig egy olyan átalakítható notebook volt, aminek az érintőkijelzője 180 fokban elfordult, és tablet lett belőle. 

Hirdetés

A gyártó most újraéleszti a nevet, és ezúttal valami elképesztőt tesz le az asztalra. 

Ezúttal egy 12 hüvelykes, dokkolós billentyűzettel felturbózott táblagépet terveznek bemutatni, ami a Giga információi szerint ráadásul digitális tollal és 4K-s kijelzővel rendelkezik majd. 

A képernyő nem csak, hogy 4K-s lesz, de pont olyan jellegű is, mint a Dell XPS 13-nál: szinte nem lesz kerete, és szupervékony kialakítást kap. 

A csodatablet Thunderbolt 3 portot is kap (USB-C csatlakozós), 8 és 5 megapixeles kamerákat, háttérvilágításos, érintőpados, lecsatolható billentyűzetet, illetve Dell Active Stylus-támogatást és Windows 10-et. 

Sajnos az ára, a benne lévő RAM mennyisége és az, hogy Core M vagy erősebb CPU kerül-e bele, egyelőre rejtély. Elméletben októberben mutatkozik be. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.