Hirdetés

Kémkedjen ID-kártyájával



|

Hagyományos ID-kártyának látszik, ám 1,3 megapixeles kamerát rejtettek bele.

Hirdetés

 

Az elmúlt években rengeteg olyan eszközt láthattunk már, amelyek alkalmasak kémkedésre, elcsípett fotók készítésére, úgy, hogy eközben más mit sem sejt. A kémeszközök kategóriájában a szupervékony/lapos fényképezőgép és a golyóstollba rejtett kamera már szinte ódivatúan lejárt lemeznek számít.

 

Az AME-105 névre keresztelt eszköz viszont egy remek ötlet Japánból. Az ID-kártyákról, beléptetőkártyákról ugyanis senki nem feltételezné, hogy kémkedésre is használhatóak. Ez az eszköz erre azonban kiválóan alkalmas.

 

Az angol azonosítókártya szó mindkét D-betűje mintázott, a második minta azonban valójában az optika, amely az 1,3 megapixeles kameráé, amit belerejtettek a műanyag tokba.

 

Az eszköz H.263 formátumú AVI videók készítésére alkalmas, amelyeket 352 x 288-as felbontásban, 15 fps-sel rögzít. Az összesen 4 GB beépített tárolójára rengeteg kémvideó rögzíthető, így tulajdonosa minden titkot filmre vehet, észrevétlenül. Ha végzett, a videókat USB porton keresztül mentheti számítógépére.

 

Az AME-105 ára 13 800 japán jen, azaz körülbelül 36 000 forint.  

 

ame-cam.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.