Hirdetés

Kensington Notebook Expansion Dock Video



|

A Kensington legújabb USB 2.0 noteszgép dokkolóállomása még VGA kimenetet is kínál

Hirdetés

A Kensington Notebook Expansion dock egyetlen USB 2.0 portot foglal el a gépen, cserébe négyet kínál a hátoldalán. Önálló tápellátása révén ezekről nagyobb fogyasztású perifériák (pl. külső mobil merevlemez) is nyugodtan üzemeltethetők. Gyors Ethernet csatlakozást és mikrofon valamint fülhallgató aljzatokat is tartalmaz az egység, utóbbira természetesen hangszórókat is köthetünk. Specialitása, hogy VGA kimenetet is kínál. Csatlakoztatást és a meghajtóprogramok telepítését követően máris kiadja a képet az USB-VGA átalakító, klónozva az eredeti megjelenítőt. Kiterjeszthető rá a Windows Asztal, így jól használható például prezentációkhoz, e-mail olvasáshoz, böngészéshez. Képminősége kiváló, viszont a korlátozott sávszélesség és processzorteljesítmény miatt nagyobb felbontású videoanyagok csak szaggatottan játszhatók le rajta.

KensingtonDokk2_.JPG


Egy mozdulattal csatlakozhatunk íróasztali környezetünkhöz a dokkoló révén, mely második monitor használatát is lehetővé teszi VGA csatlakozással nem rendelkező mini noteszgépeken is. Összetett hardver létére mégsem bonyolult a telepítése, a lemez behelyezése és csatlakoztatás után a meghajtóprogramokat automatikusan megkeresi a Windows, csak néhány kattintás „terhe” hárul a felhasználóra.

 

kensingtondokk1_.JPG

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.