Hirdetés

Kensington SlimBlade egér



|

Egérként, prezenterként és médiavezérlőként egyaránt remekül megállja a helyét.

Hirdetés

Önmagában az egérbe épített prezenter nem nagy meglepetés, hisz korábban is láttunk már hasonló, jól működő eszközöket. Az újdonságot a médiavezérlő funkció jelenti, továbbá a még a Kensingtontól megszokott minőséget is felülmúló igényes megjelenés és kivitelezés.

Elsősorban noteszgépekhez készült az egér, ennek köszönhető a vékony kialakítás. Hagyományos szerepkörben kiválóan teljesít. A 360 fokban mozgó görgője különösen hasznos és jó kialakítású, egyetlen hátránya, hogy kattintásra nem alkalmas, tehát hagyományos értelemben, „csak" két gomb és egy görgő áll rendelkezésünkre.

A további szolgáltatások igénybevételéhez hanyatt kell döntenünk, ebben a pozíciójában tűnnek elő a másodlagos vezérlőgombok. Az egér alján további öt gomb kínálkozik, amelyeket a feladat jellegétől függően bemutató megtartásakor vagy szórakozás közben használhatunk - e két üzemmód között egy átkapcsolóval válthatunk. A két módozat közötti legfontosabb eltérés, hogy prezentációs állásban a gombok mellett az egér elejébe épített lézermutató is aktiválható.

 

 

slimblade.jpg

 

Névjegy

 

Termék: Kensington SlimBlade Presenter Media Mouse

Forgalmazó: Acco Hungária Kft.

Ár: 19 990 Ft

Web: hopp.pcworld.hu/3788

 

Adatok

 

- 360 fokos görgetés

- Vezeték nélküli kivitel

- USB-s csatlakozás

- Lézeres kivitel

- Beépített lézermutató prezentációhoz

- Médiavezérlő funkció

- Két AAA elemmel működik

 

Értékelés

 

Kensington SlimBlade Presenter Media Mouse

Előny: kényelmes, pontos, egyszerű használat

Hátrány: csak két egérgombja van

Teljesítmény: 98

Szolgáltatás: 95

Ár/érték: 90

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.