Hirdetés

Képeken a Gainward és az MSI új videokártyái



|

Felbukkantak az első GeForce GTX 970-ek és GTX 980-ak.

Hirdetés

Szeptember 19-én mutatkozik be hivatalosan az NVIDIA két új videokártyája, a GeForce GTX 970 és a GeForce GTX 980-as zászlóshajó. A GM204-es lapkára a Gainward egyenesen három kártyát is épít. A GTX 980 esetében megmaradnak a gyártó referenciaváltozatánál, a kezdetekben állítólag csak ez lesz kapható minden partner márkajelzése alatt. 

Hirdetés

A GTX 970-et illetően egy részben módosított és egy teljesen módosított verzióval készülnek. Ez utóbbi a Phantom Edition nevet kapja, a gyártó egyedi hűtőrendszerével és feltehetően gyárilag felhúzott órajelekkel. 

Az MSI embereitől a GeForce GTX 970 Gaming fotói kerültek elő valahogyan. Ezek alapján bebizonyosodott, hogy a gyártó a TwinFrozr V hűtőegységével adja majd a vezérlőt, amely áttervezett PCB-vel jön. A kimenetek tekintetében két dual-link DVI, egy HDMI 2.0 és egy DisplayPort 1.2 áll majd a rendelkezésünkre. Érdekesség, hogy a kártya ventilátorainak a sebessége külön-külön is szabályozható lesz. 

 

Gainward GeForce GTX 980
 
Gainward GeForce GTX 970
 
MSI GeForce GTX 970 Gaming

 

Fotók: ComputerBase, VideoCardz.com

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.