Hirdetés

Képeken a Gigabyte egyik AM4-es alaplapja



|

Egy AX370-Gaming szériás Gigabyte alaplap PCB-jét kapták lencsevégre.

Hirdetés

Előkerült egy kép, amelyen egy közelgő Gigabyte alaplap PCB-je látható. A kérdéses modell az AX370-Gaming széria egyik tagja lesz, AM4-es processzorfoglalattal. 

Hirdetés

A PCB-n már minden jelzés szerepel, azonban az alkatrészek még nincsenek rajta. Az AMD X370-es lapkakészletére építkezik, amely az AMD csúcskategóriás asztali lapkakészlete lesz. Ez a cég nyolcmagos Ryzen processzorával, valamikor februárban jelenik meg. 

Az ATX-es alaplap AM4 foglalata a Ryzen processzorok mellett az A-szériás Bristol Ridge APU-kkal is boldogul majd. Egy 24-tűs ATX és egy 8-tűs EPS csatlakozóból kapja az energiát, 7-fázisú VRM jellemzi. Összesen négy DDR4-es modult támogat. 

A bővítőhelyek között akad egy PCI-Express 3.0 x16, illetve egy második 3.0 x16 (electrical x4) és három 3.0 x1 slot. Van nyolc 6 Gbps-os SATA port, egy 32 Gbps-os M.2 slot, továbbá 8-csatornás HD audio, gigabites Ethernet, USB 3.1 és Dual-UEFI. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.