Hirdetés

Képeken a ZOTAC és az MSI GeForce GTX 970-es kártyája



|

Mindkét gyártó megvillantotta az első fotókat a saját GTX 970-es vezérlőjéről.

Hirdetés

Nincsenek már messze az NVIDIA legújabb videokártyái, mindezt pedig talán az jelzi a legjobban, hogy két gyártó is megvillantotta a saját megoldását, ami a GeForce GTX 970-et illeti. A ZOTAC például úgy tűnik, nem referencia-PCB-t használt. Erre egy kompakt alumínium hűtőbordát rakott, amit két 80 milliméteres ventilátor próbál majd hűvösen tartani. Mivel OC-s felirat nincs a dobozon, ezért vélhetően a marad a gyári órajel, ami 1051 MHz-et jelent a GPU esetében (GPU Boosttal ez 1178 MHz), illetve 7012 MHz-et a GDDR5-ös memóriánál. Ebből egyébként 4 gigabájt van, amit a 256 bites memóriabusz kezel. 

Hirdetés

Az MSI is elővett egy képet, amin a GM204-es GPU-ra alapozó, 1664 CUDA maggal, 138 TMU-val és 32 ROP egységgel rendelkező GeForce GTX 970-es videokártyája látható. Ez kifejezetten a játékosoknak szól, ugyanis TwinFrozr V hűtőegységet kapott. Ebben meglehetősen vastag réz hőcsövek és sűrű hűtőbordák találhatóak, két darab 100 milliméteres légkavaróval. 

Az MSI vélhetően felhúzott órajelekkel dobja majd piacra a saját megoldását. Azt, hogy pontosan mikor, még nem lehet tudni, de valamikor ebben a hónapban útjára indul a GeForce GTX 970

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.