Hirdetés

Képeken az ASRock Z270 Extreme4



|

Támogatja a Kaby Lake processzorokat és az Intel Z270 Express lapkakészletére épít.

Hirdetés

Befutottak az első képek az ASRock Z270 Extreme4 alaplapjáról, amely a középkategóriában indul, és LGA1151-es foglalatú processzorokat szolgál ki. 

Hirdetés

Az Intel közelgő Z270 Express lapkakészletére épít, illetve már gyárilag támogatja a hetedik-generációs Kaby Lake processzorokat, valamint az Intel Optane 3D X-point SSD-ket. 

ATX-es méretekkel rendelkezik, az energiát egy 24-tűs ATX és egy 8-tűs EPS csatlakozóból nyeri, 12 fázisú VRM jellemzi. 

Az alaplap összesen négy darab DDR4-es memóriamodult fogad be, maximálisan 64 GB-os kapacitásban, duplacsatornás felállásban. 

Van rajta két PCI-Express 3.0 x16 slot, illetve akad egy harmadik is (electrical x4). Mindezt nyolc darab 6 Gbps-os SATA port és két 32 Gbps-os M.2 slot, továbbá D-Sub, DVI és HDMI port egészíti ki. USB 3.0 portból 8 darab van, USB 3.1-ből 2 darab. Adott továbbá a nyolccsatornás HD audio és a gigabites Ethernet is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.