Hirdetés

Képeken az ASUS Rampage III Formula



|

Kiderült néhány részlet az elképesztően erős tudást felvonultató alaplapról.

Hirdetés

Az ASUS néhány fotón keresztül mutatta be legújabb, elképesztően erős és meggyőző tudással rendelkező alaplapját, a Rampage III Formulát. Az Intel X58-as lapkakészletére épülő eszköz a hatmagos Intel Core i7-es processzorokkal is könnyedén boldogul.

 

Emellett hat darab DDR3-as memória befogadására alkalmas foglalatot, és három darab PCIe x16 slotot is találunk a lapon. A vásárlók megkapják még az X-Fi2 SupremeFX audiorendszert is, no és persze minden olyan csatlakozót, ami egy prémium alaplaptól elvárható. Természetesen számos 3, illetve 6 Gbps-os SATA port és USB 3.0-ás csatoló is került az alaplapra.

 

Az ASUS Rampage III Formula tulajdonképpen a ROG Rampage III Gene egy végletekig felextrázott változata, amelynek az ára egyelőre sajnos nem ismert. Vélhetően nem lesz olcsó, hiszen a "sima" Gene is 236 dollárba kerül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.