Hirdetés

Képeken az MSI első SSD-je



|

A Reflex széria az LSI-SandForce vezérlőegységét használja.

Hirdetés

Már több hete lehet hallani azokat a híreket, amelyek szerint az MSI is ringbe száll az SSD-meghajtók piacán. Az LSI-SandForce által kiszivárogtatott információ után most az is kiderült, hogy min dolgozik titokban a gyártó: az első sorozatot Reflex névre keresztelték.

 

Az MSI első szériája egy gyakran látott vezérlőegységre épít, az LSI-SandForce SF2281-es változatára. A meghajtók három méretben lesznek elérhetőek: 60, 120 és 240 gigabájtos kapacitásokban.

 

Az RX-60 olvasási és írási sebessége 525 és 495 MB/másodpercen alakul, az RX-120-nál ez 550 és 515-re emelkedik, míg az RX-240-nél az értékek elérik az 560-at és az 525-öt. A 2,5 hüvelykes adattárolók áráról egyelőre nincs információ.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.