Hirdetés

Képstabilizátor teszt



|

Panasonic digitális kamera képstabilizátor bemutatója.

Hirdetés

Egyik legemlékezetesebb a Lumix fényképezőgépek működéséről szóló bemutató volt, ahol demonstrálták az optikai képstabilizátor és az intelligens ISO érzékenység működését. A képstabilizátor kezünk bemozdulását kompenzálja egy mozgó lencsetaggal, míg bekapcsolt intelligens ISO érzékenység mellett a fényképezőgép folyamatosan elemzi a látványt és gyors mozgások esetében automatikusan nagyobb érzékenységre, ezzel kisebb záridőre vált, így a mozgó alakoknak nincs idejük elmosódást okozni. A két technológia már a legolcsóbb Panasonic fényképezőgépben is megtalálható és hatékonyan működik együtt annak érdekében, hogy minél több éles kép készülhessen.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.