Hirdetés

Keresztplatformot akar a Nintendo



|

A Nintendo egységesíteni akarja a fejlesztői környezeteket, hogy keresztplatformos játékokat vásárolhassanak az emberek.

Hirdetés

Bár az utóbbi hetekben a Nintendo Wii U eladásai a Mario Kart 8 miatt növekedtek, a konzol még mindig nagyon gyengén szerepel. A Nintendo 3DS eladásai egészen jók, hiszen idén március 31-ig világszerte több, mint 43 millió egységet adtak el belőle.

Hirdetés

A Nintendónak muszáj valamilyen megoldást találnia arra, hogy növelje az eladásokat, és ne legyen totális bukás a nagy konzolja. Shigeru Miyamoto egy interjúban elárulta, hogy cége most éppen azon dolgozik, hogy közelebb hozza egymáshoz a Wii U és a 3DS fejlesztői környezetét, hogy a PS4/PS Vita mintájára megoldja a keresztplatformos játékot a két konzolon. "Ha van egy egységesített fejlesztői környezet, akkor azzal két eszközre fejlesztheted ugyanazt a játékot, ez pedig egy lehetőség számunkra." Ugyanakkor azt is meg kell jegyezni, hogy egyáltalán nem biztos, hogy ez a fejlesztés a jelenlegi N konzolokon fog megtörténni, lehet, hogy csak a Nintendo Wii U utódjával fog megérkezni ez a lehetőség.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.