Hirdetés

Kés, villa, olló és Sony fényképező gyerek kezébe nem való



|

Ezúttal 350 ezer Sony fényképezőt hívnak vissza, amik elvágják a tulajok kezét. A gépekből hazánkba is került.

Hirdetés

Újabb termék visszahívására és azok ingyenes garanciális javítására kényszerült a Sony. Ezúttal azonban nem a gépek működésével volt baj - e tekintetben hibátlanul működik a Sony CyberShot DSC-T5 - hanem a gépházzal. A ház alján dizájnelem gyanánt van egy apró fémcsík, ami egy óvatlan pillanatban elvágja a tulajdonos kezét. A készülék Japánban már több mint harminc áldozatot szedett, ám ennél jóval több problémás eset lehet, mivel Európában, Amerikában és Kínában adták el a legtöbbet a DSC-T5-ös modellből.

 

dsc-t5.gif

 

A probléma nem újkeletű, már 2005 végén is érkeztek ilyen jellegű bejelentések a tulajdonosoktól, ám csak mostanra lett akkora panaszáradat, hogy a cég a visszahívás mellett döntött. A cég közleménye szerint a 3500001 és a 3574100 között sorszámozott kamerák között vannak a hibás típusok, amiből hazánkba is került néhány darab. Ezeket a példányokat a Sony Hungária ingyenesen javítja.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.