Hirdetés

Késik az HTC fitneszes karkötője



|

Leghamarabb 2016 elején érkezhet meg az HTC Grip.

Hirdetés

A nyáron az HTC egyik szóvivője azt mondta, hogy az egykor elkaszált HTC Grip fitneszes okoskarkötő kap egy második esélyt, miután intenzív strapatesztnek vetették alá, és a felhasználói visszajelzések is kedvezőek voltak. 

Hirdetés

A Grip még az idei évben megjelent volna, azonban kissé rossz irányba terelődött a jövője, és már megint késik

Az HTC ennek ellenére a legutóbbi közleményében leszögezte, hogy a jövő év elején egy teljesen integrált, digitális rendszert tesznek le az asztalra, ami több termékből áll majd. Úgy tudni, hogy a termékek körébe a Grip is beletartozik. 

A Grip egy 1,8 hüvelykes, hajlított PMOLED kijelzővel rendelkezik, és Android 4.3-tól vagy iOS 7-től fölfelé minden okostelefonnal kompatibilis. 

Az eszköz az Under Armour appjait és eszközeit használja a pulzus követésére, és segít mozgás és fitnesz közben követni az értékeket. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.