Hirdetés

Késnek a 2017-es iPadek



|

A második negyedév helyett az év második felére csúszhatnak az új Apple tabletek - nem csak a megjelenésük, a bemutató is.

Hirdetés

Aki azt remélte, hogy már a tavasszal megkaparinthatja az Apple legújabb iPadjeinek egyikét, annak lehet, hogy át kell rendeznie a naptárát. Iparági források szerint a második negyedévre várt három iOS-es táblagép jelentős csúszásban van

Hirdetés

Ami azt illeti, csak az év második felében kerülhetnek elő: a megjelenésük mellett a bejelentésükre is csak ekkor számíthatunk, mert az Apple még mindig mérlegeli a lehetőségeit. 

Állítólag jön majd egy 9,7 hüvelykes iPad vonzó áron, amit egy 10,5 és egy 12,9 hüvelykes, frissített iPad Pro kísér. 

Az ellátólánc beszámolói alapján az Apple lehet, hogy leváltja a 9,7 hüvelykes belépőmodellt a 10,5 hüvelykes verzióval. Ezt szánnák az oktatási szektornak is, A9X lapkakészlettel, másodlagos beszállítók alkatrészeivel. A két iPad Pro A10X-re és elsődleges készletekre építene. 

A sorozatgyártás az első és a második negyedévben kezdődhet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.