Hirdetés

Kész a Gigabyte GTS 250



|

Az nVidia gőzerővel készült a CeBIT-re, itt fogják ugyanis lerántani a leplet a GTS 250-es modellről.

Hirdetés

Már szinte senkit nem lep meg, ha az nVidia valami új kártyát dob a piacra, a technológia viszont már nem nevezhető frissnek, valami ilyesmi készül jelenleg is. A GTS alapját ugyanis nem más alkotja mint a már megismert G92b névre hallgató grafikus  központi mag, ezt vásárolhattuk eddig meg a boltokban a 9800 GTX+-al, így jóformán hozzá sem kellett nyúlni a tervekhez.

 

40a_1.jpg
 

 

A Gigabyte viszont nem feltétlenül ragaszkodott ehhez a forgatókönyvhöz, amikor megalkotta a GV-N250ZL-1GI névre hallgató kártyát. A nyomtatott áramkör 56.6 grammnyi rezet tartalmaz rétegekbe rendezve, ezzel képes egyenletesebben eloszlatni a keletkezett hőt, az extrák között szerepel továbbá a szilárd elektrolitos kondenzátorok alkalmazása is.  Hűtésre a Zalman VF1050-et szemelték ki, ezzel halkabban és hatékonyabban lehet elfogadható hőfokon tartani a magot és a körülötte található többi alkatrészt is.

A hírek szerint az órajeleket is eldöntötték a gyárban, a GPU 740, a shader processzorok 1850, míg az 1GB-nyi memória 2000MHz-en fog járni, a tuningnak viszont biztosan jót fog tenni a méretes borda. Árakat egyelőre nem hozott nyilvánosságra a gyártó, de a CeBIT-et követően hamarosan a boltokban lesznek az új jövevények.

Forrás: donanimhaber

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.