Hirdetés

Kész a hibrid merevlemez



|

A Samsung és a Microsoft közös fejlesztése flash memóriáról bootol

Hirdetés

A hibrid merevlemez tulajdonképpen a flash memória és egy hagyományos merevlemez egyesítése. A gép bekapcsolásakor az információ a flash memóriából kerül kiolvasásra, tehát nem kell arra várni, hogy a merevlemez felpörgesse tányérjait. Ezzel egyszerre spórolnak meg időt és energiát.



Az új termék és az ezt támogató Microsoft Windows ReadyDrive technológia e hónap végén kerül bemutatásra a Microsoft WinHEC 2006 konferenciáján, amelyet a redmondi cég minden évben megrendez a hardvergyártók számára. A Samsunggal közösen kifejlesztett új merevlemezt már a tavalyi WinHEC-en is bemutatták, ám míg az egy fejlesztés alatt álló prototípus volt, az idei változat már gyártásra kész, és majdnem pontosan megegyezik azzal, amelyet hamarosan piacra is dobnak. A Samsung szóvivője szerint a hibrid merevlemez a Windows Vistával fog legjobban együttműködni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.