Hirdetés

Kész erőmű az MSI játékosoknak szánt laptopja



|

Két változatban érkezik az új GT72 Dominator Pro.

Hirdetés

Az MSI frissítette a GT72 Dominator Pro laptopját, amelyet kifejezetten a vérbeli játékosoknak szán. Az új gép egy újratervezett, egy darabból kifaragott alumínium házat kapott. A hűtési rendszert teljesen átszabták, a hőmérséklet csökkentéséért pedig egy olyan duplaventilátoros rendszer felel, mint a Twin Frozr videokártyáknál. 

Hirdetés

A laptop két kiadásban érhető el, a 007-es és a 010-es verzióban. Mindkettőnél közös a 2,5 és 3,4 GHz-en hajtható Intel Core i7-4710HQ processzor és a 8 GB DDR5-ös VRAM-mal felszerelt NVIDIA GeForce GTX 880M grafikus vezérlő, valamint a 17,3 hüvelykes, tükröződésmentes Full HD-s kijelző. 

A notebookokba Blu-ray-író, Killer E2200 hálózati vezérlő, Killer N1525 vezeték nélküli kontroller, kártyaolvasó, Full HD-s kamera, Dynaudio prémium hangszórók és mélynyomó, hat USB 3.0-ás port, HDMI 1.4 csatlakozó, két mDP port és egy 9 cellás akku is került. A programozható háttérvilágítással felextrázott SteelSeries billentyűzet alatt a 007-es esetében 32 GB DDR3L-1600-as memória, négy 128 gigabájtos M.2-es SSD és egy 1 terabájtos HDD található; míg a 010-esben 24 GB memória, két ilyen SSD és egy ilyen HDD. A vételárak 2600 és 3000 dollár környékén alakulnak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.