Hirdetés

Készül a minden-egyben Surface



|

Állítólag a Microsoft egy minden-egyben jellegű Surface PC-n dolgozik.

Hirdetés

A Microsoft évtizedek óta biztosítja a világ számítógépeinek legelterjedtebb operációs rendszerét, néhány éve pedig saját PC-k építésébe is belekezdett. A Surface széria hibrid gépekből áll, amelyek opcionális billentyűzettel laptopként is használhatóak, digitális tollal kiegészítve. 

Hirdetés

Idén a Microsoft már árulni kezdte a Surface Hubot is, ami bár drága, cserébe 55 - 84 hüvelykes kijelzőt garantál az üzleti ügyfeleknek. 

Hamarosan a kettő közé is érkezik valami. A hírek szerint a redmondiak egy minden-egyben Surface PC-n dolgoznak. 

A pletykát először a Digitimes említette, azonban később független, és talán megbízhatóbb forrásra hivatkozva a Windows Central is lehozta

Várhatóan az Intel Kaby Lake processzora kerül az újdonságba, amelyet a nappalikba szánnak. A Kaby Lake CPU-k az idei év második felében érkeznek - ez persze nem jelenti azt, hogy az új Surface még 2016-ban megjelenik. 

Egyelőre sem a gép méretét, sem az árát nem tudjuk, de a specifikációi is ismeretlenek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.