Hirdetés

Készülj a nyárra stílusosan



|

Nyakunkon a nyár, végre kiszakadhatunk a szabadba, de persze ez ma már nem jelenti azt, hogy a netet otthon kell hagynunk, vagy kütyük nélkül lehúzni akár egy napot is. Mutatunk néhány igen hasznos kiegészítőt.

Hirdetés

Végre itt a jó idő, nem kell a szobában gubbasztanunk, a zsinóros, szupergyors interneten lógnunk, helyette kiszabadulhatunk és élvezhetjük a jó időt, na meg persze a rengeteg, időközben begyűjtött kütyüt, amiket igazán csak a szabadban lehet jól használni. Mutatunk néhányat, amely fontos kiegészítője lehet egy tökéletes nyárnak.

Hirdetés


Biciklis mobiltartó

Aki aktív, vagy legalábbis szeret biciklivel eljutni A-ból B-be, igazán jó hasznát veheti mobiltelefonjának útközben is. Ehhez persze megfelelő biciklis tartóra lesz szüksége, amely stabilan tartja az okostelefont a helyén. Érdemes olyan típust választani, amely nem csupán rögzíti a telefont, de körben védi is, így nem történhet baja drága telefonunknak. Szintén jó hasznát vehetjük egy vízhatlan mobilzacskónak vagy védőtoknak, így ha elkap a zápor, nem kell elbúcsúznunk beázott telefonunktól. A mobilra érdemes letölteni biciklis navigációs programot, amely sokat segíthet, illetve a fitnesz appokkal a sportolásunkat is rögzíthetjük.


Ha pedig már sportolunk és utazunk, érdemes egy Bluetooth-os fülhallgatót is beszerezni, hogy akár hívásokat is megválaszolhassunk, zenét hallgassunk stb. Persze csakis nyitott fülest válasszunk, hogy tisztán halljuk, mi történik körülöttünk.


USB-töltő

Az utazás kényszerű velejárója a rengetegféle töltő. Kell a telefonhoz, a tablethez, a sportkamerához, BT füleshez, Gameboy-hoz, navigációhoz, fitnesz karperechez és még sorolhatnánk. A sok-sok kis kocka helyett inkább válasszunk egyetlen, többcsatlakozós USB-töltőt, amelyre egyszerre rákapcsolhatjuk az összes kütyünket. Érdemes olyan modellt választani, amit már gyorstöltésre is felkészítettek, de jó tudni, hogy kábelt nem szoktak adni ezekkel a hálózati adapterekkel, így a zsinórokat magunknak kell összegyűjtenünk.



Sportkamera

Ha pedig már utazunk, akár nyaralni, akár csak biciklivel a szabadban, érdemes egy sportkamerát is felpattintani. Ma már egyáltalában nem luxus egy ilyen kis eszköz és olyan videókat, képeket készíthetünk, amelyeket telefonnal nem tudnánk. A vízhatlan és ütésálló tokba rejtett kamerák 20-30 ezer forintért már full HD-felbontást és 30 fps-t kínálnak, a jobb modelleket pedig okostelefonról, illetve saját távirányítóval is vezérelhetjük. Mindenképpen szerezzünk be többféle rögzítő konzolt is, hogy bárhova felszerelhessük a kamerát. Emellett érdemes extra akkumulátorról, vagy ha ez nem cserélhető, hát egy mobil powerbankről gondoskodni, hogy ne merüljön le az akciókamera 1,5-2 óra alatt.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.