Hirdetés

Két AMD CPU is Wraith processzorhűtőt kap



|

A gyártó az FX-8350 és az FX-6350 processzor mellé is ilyen hűtőt csomagol.

Hirdetés

Az AMD a hírek alapján innentől kezdve még több asztali processzorához csomagolja hozzá a Wraith processzorhűtőjét. 

Hirdetés

Ennek megfelelően mostantól két népszerű AM3+ chip mellé is ilyen hűtő jár alapból. A nyolcmagos FX-8350 és a hatmagos FX-6350 egyaránt Wraith hűtőt kapnak a speciális kiadású dobozokban, amelyek egy hajszállal lesznek drágábbak a már forgalomban lévő, régi hűtővel ellátott változatoknál. 

Az FX-8350 az egyik legnépszerűbb processzor az FX szériában. Az órajele 4 és 4,2 GHz között mozog, a fogyasztása a testvérmodellhez hasonlóan 125 watt. 

A Wraith processzorhűtő korábban több teszten is elismerő véleményeket szerzett. A tapasztalatok alapján van annyira halk, mint sok drágább hűtő, ugyanakkor jobban teljesít, mint a régi referenciamegoldás. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.