Hirdetés

Két megfizethető GeForce kártya jöhet az NVIDIA-tól



|

Úgy tűnik nem igényelnek külön tápellátást a játékra is alkalmas modellek.

Hirdetés

Hetek óta megy a pletyka, miszerint az NVIDIA valamikor február közepén végre felveszi a kesztyűt a belépőkategóriás videokártyák szegmensében, méghozzá a már Maxwell architektúrás GTX 750 kártyájával. Sajnos eddig semmit sem lehetett tudni a megoldásról, azonban a UK Gaming Computers fórumon most friss információk láttak napvilágot.

Hirdetés


A beszámoló szerint a vállalat egy helyett rögtön kettő videokártyával fog előállni: a GTX 750-nel és GTX 750 Ti-vel. A Maxwell architektúra állítólag nem teljesítmény, hanem fogyasztás tekintetében jelent nagy előrelépést, a fejlesztéseknek köszönhetően semelyik kártya sem igényel külső tápellátást.


Az előzetes meghajtóval készült 3DMark11 pontszámok alapján a kártyák teljesítményre a Radeon HD 7770 és Radeon HD 7790 közt találhatóak, Ti-s változat lassabb a Radeon R7 260X-nél. Viszont megemlítendő, hogy az órajelek alapján mindkettő gyári tuningos verzió volt, noha ez feltehetően nem jelentett számottevő előnyt a pontszámok terén.


(Forrás: Techspot)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.