Hirdetés

Két méretben jöhet a Surface Pro 4



|

Igazán ütős lehet a 12 és 14 hüvelykes hibrid táblagép.

Hirdetés

Sokak szerint az Apple (iPad Pro) és a Google (Pixel C) is a Microsoft másolásába kezdett, ezért több szempontból is fontos, hogy a Surface Pro 4 jól sikerüljön. 

Hirdetés

A jelenlegi felállás helyett ezúttal egy 12 és egy 14 hüvelykes modell is érkezhet, 1440 x 2160-as felbontással.

A kijelzőnek kerete nem lesz, és állítólag Skylake-alapú Core processzor dolgozik majd belül, akár 16 GB RAM és 500 GB tárhely társaságában. Természetesen a Windows 10 előtelepítve érkezik rá. 

Dizájnban nem sok újdonságra lehet számítani, a hírek szerint marad a jelenlegi kinézet. Ennek köszönhetően az összes kiegészítővel is kompatibilis lesz a következő modell, persze azért újak is érkeznek. 

Az még nem tiszta, hogy az ilyen nagyképernyős prémium táblagépek az üzleti szektorban vagy a felhasználók körében hódítanak majd jobban, de a Microsoftnak nehéz dolga lesz: a Surface Pro 3-at és a riválisokat sem könnyű túlszárnyalni. 

Az új modell holnap mutatkozik be. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.