Hirdetés

Két új Surface táblagépen dolgozik a Microsoft



|

Az egyik tablet nagyobb lesz a Surface Pro 3-nál.

Hirdetés

A Microsoft a hírek szerint egyenesen két új Surface táblagépen is dolgozik. Az egyik a Surface Pro 3 közvetlen utódja lesz, a másik valamivel nagyobb eszköz. 

Hirdetés

A Digitimes úgy tudja, hogy 12 és 13-14 hüvelykes méretben egyaránt rendeltek kijelzőket a redmondiak, és mindkét táblagépbe csúcskategóriás hardvereket szerelnek. Sajnos pontos specifikációk nem kerültek elő. 

Az időzítés persze nem meglepő, elvégre az Apple-lel kapcsolatban régóta pletykálják a nagy iPadet. Az iPad Pro hamarosan valósággá válhat, 13 hüvelyk körüli méretben. 

A Microsoft idén októberben mutathatja be az újdonságait, amelyekben minden bizonnyal Intel Skylake vagy Core M processzor kap majd helyet. 

Miközben a Surface Pro 4 biztosnak tűnik, addig a nagyobb modell létezését egyelőre többen megkérdőjelezik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.