Hirdetés

Két ventilátor került az Enermax új tápegységeibe



|

Elméletben a teljes gépház hűtését segítheti a megoldás.

Hirdetés

Régen meglehetősen népszerűek voltak a dupla ventilátorral szerelt tápegységek, azonban a megoldás már évekkel ezelőtt kikopott a piacról, két kisebb helyett inkább egy nagyobb légkavaróval biztosítják a hűtést a gyártók. Az Enermax most piacra dobta a klasszikus kétventilátoros felépítést használó Revolution DUO tápegységeit.


Hirdetés


A számítógép házából egy 10 centiméteres ventilátor "szívja" be a levegőt a tápokba, a hátoldalukon történő kifújásról pedig egy 8 centis darab gondoskodik. A lehető leghosszabb élettartam, a legkisebb zajkibocsátás, továbbá a legnagyobb stabilitás érdekében elektormágneses csapágyakat használó ventilátorokat kaptak a termékek. Piros pontot ér, hogy a tápegységek automatikusan szabályozzák a ventilátorok fordulatszámát, bár ez nem szokatlan a kategóriájukban.



Az Enermax Revolution DUO tápegységek modelltől függően 500W / 600W / 700W összteljesítményt nyújtanak, aktív PFC-t kínálnak, de sajnos nem moduláris felépítésűek. Viszont jó hír, hogy a 80 Plus Gold minősítést megkapták, így terheléstől függően 87-92 százalékos hatékonysággal dolgoznak. A termékek hamarosan megérkeznek a boltokba, a várható árukról a hírünk írásakor még nem állt rendelkezésre információ.


(Forrás: Guru3D)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.