Hirdetés

Két vízhűtőjét is visszahívta az EKWB



|

A meghibásodásokból fakadó anyagi károkat is megtéríti a gyártó.

Hirdetés

Kellemetlen hír érkezett az EKWB K-XLC Predator 240 és EK-XLC Predator 360 első generációs változatait megvásárlók számára, ugyanis tömítési malőr folytán ereszthetnek a vízhűtők. A termékek R1.0 kiadásával rendelkezők számára a hűtők használatának azonnali befejezését, majd a terméktámogatással vagy bolttal való azonnali kapcsolatfelvételt tanácsolja a vállalat.

Hirdetés


A hűtők tulajdonosainak két választásuk van: egyrészt az itt található űrlap kitöltésével ingyen és bérmentve kicseréltethetik a vízhűtőjüket a javított R1.1 modellre, másrészt pedig ha nem kívánják inkább használni a hűtőt, akkor pénzvisszatérítést igényelhetnek. A pénzvisszatérítést nem lehet a fentebb linkelt oldalon elintézni, vissza kell vinniük a hűtőt a boltba, az EKWB nem tudja a bolt nevében visszaadni a vételi árat.


Jó hír, hogy a hibás hűtők szivárgása által okozott esetleges anyagi károkat is hajlandó megtéríteni a gyártó, a kártérítési igényt a vállalat saját ügyfélszolgálatán keresztül lehet elintézni. Bármit is kívánnak lépni az EKWB érintett ügyfelei, 2016. február 29-ig kell megtenniük, ugyanis utána újból a normál garanciális feltételek lesznek érvényben a termékekre.


(Forrás: Tom's Hardware)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.