Hirdetés

Kétirányú mobil töltő a Duracelltől



|

Mindent képes feltölteni a Duracell újdonsága.

Hirdetés

 

duracell_mobile_charger.jpg
A Duracell új mobil töltője egészen elképesztő, ami az ötletességet illeti. A zsebre vágható eszköz elsődleges célja, hogy vész-energiaforrást kínáljon merülőben lévő akkumulátorainknak, azonban ezt igen sokoldalúan teszi lehetővé.

 

Sztenderd USB-csatlakozón keresztül képes tölteni bármilyen eszközt, amelynek hasonló foglalata van, így példuál MP3-lejátszót, iPodot, digitális kamerát, PDA-t, vagy mobiltelefont.

 

Van egy külön foglalata, amiben AA, illetve AAA méretű akkumulátorokat is tölthetünk vele. Azonban a dolog kétirányú, ugyanis ha a Duracell csodájából kifogyott volna az energia, akkor az előző ceruzaakkumulátorokat használva is alkalmazhatjuk energiazsákként.

 

Ára mindössze 25 dollár (4500 forint).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.