Hirdetés

Kétmagos Atom a Shuttle új mini gépében



|

Megkezdődött az apró méretekkel rendelkező X27D Barebone forgalmazása.

Hirdetés

A barebone mini gépekre specializálódott Shuttle elsőként mutatott be az Intel kétmagos Atomjára épülő Nettop rendszert. Az X27D néven forgalomba kerülő mini PC egy mini-ITX szabványú, Intel 945 GC lapkakészletes alaplapot tartama, melyen egy 1,6 gigahertzen ketyegő kétmagos Atom kapott helyett. A képi megjelenítésért az integrált GMA 950-es vezérlő felel, melyhez analóg és digitális - DVI - módon is köthetők megjelenítők.

 

shuttle_barebone_x27d.jpg
 

 

Az alapkiszerelés része még 2 gigabájtnyi memória, két SATA csatlakozó és egy IDE csatorna. A hálózati adatforgalmat gigabites lapka segíti, a hangot pedig 5.1-es kodeknek köszönhetjük. Az alkatrészek hűtése passzív módon, ventilátor nélkül lett kivitelezve.

 

shuttle_barebone_x27d_2.jpg
 

 

Mindezért 215 eurót kér a gyártó, mely úgy gondoljuk egész kellemes ár ahhoz képest, hogy milyen teljesítményt és minőségi összeszerelést kapunk a pénzünkért.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.