Hirdetés

Kétmillió dolláros Leica fényképezőgép



|

70 000 euró a minimum a WestLicht Leica aukció kínálatában.

Hirdetés

Soknak érezzük azt a néhány százezer forintot, amit egy izmosabb fényképezőgépért ki kell adni? A legtöbben néhány tízezer forinttól hajlandóak megválni egy kompakt gépért, de más a helyzet a különleges régiségek világában, ahol gyakoriak a több tízezer eurós tételek is.

 

 

Ha drága és hagyományos megjelenésű gépet szeretnénk, akkor bizony irány a Leica kínálata, ahol digitális masinák is kaphatók megtévesztően analóg jellegű házban. De aki sok pénzt akar költeni, az valódi filmes gépet vesz mondjuk 1923-ból, vagy aranyozott különlegességre hajt. Van hol költeni a pénzt, az Electrose cikkében egy Westlicht árverés két csúcstételéről olvashatunk kicsit bővebben. Biztosan akad akit vásárlásra motivál, hogy Brad Pittnek is 4,6 millió forintos Leica gépe volt, míg el nem lopták pont itt, Budapesten.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.