Hirdetés

Kétrekeszes kocka a Lian Li számítógépháza



|

Rendkívül könnyen szerelhető a prémium gépház.

Hirdetés

A számítógépükben sokat matatók rendszeresen bosszankodnak a relatíve nehéz szerelhetőség miatt, kisebb házak és bizonyos alaplapok esetén még a házhűtő ventilátor kábelének alaplaphoz való csatlakoztatása is bűvészmutatvány lehet. A Lian Li előállt számukra egy érdekes ajánlattal, már persze ha képesek legalább 199 dollárt költeni egy házra. Az üveg oldallapos változat 229 dollárba kerül majd.

Hirdetés


A még szeptemberben piacra kerülő PC-V33 érdekessége, hogy az oldallapjai egyetlen mozdulattal lekaphatóak, majd utána két tekerő elforgatásával előre kidönthető a ház elülső és felső részét adó lemez. A ház felső rekeszébe az alaplap és hozzá tartozó komponensek kerülnek, míg az alsó rekesz a tápegységnek és meghajtóknak ad otthont.


Lian-Li PC-V33 specifikációk:

- Alumínium
- Alaplap: ATX formátum, 7 bővítőhely a kártyáknak
- Maximum 190 mm magas processzorhűtő
- Maximum 330 mm hosszú videokártya
- ATX tápegység (max. 300 mm hosszú)
- HDD: 4× 3,5", vagy 4× 2,5"
- Optikai meghajtónak nincs hely
- Ventilátorok: 2× 120 mm az előlapon, 1× 120 mm a hátlapon
- Előlapi portok: 2× USB 3.0, 2× audio Jack
- ATX tápegység
- Súly: 4,1 kg
- Méret: 334 × 352 × 390 mm




(Forrás: Tom's Hardware)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.