Hirdetés

Kétsávos FRITZ!WLAN Wi-Fi repeater gigabites hálózattal



|

A nem Wi-Fi kompatibilis eszközöket illeszti a vezeték nélküli hálózathoz az AVM FRITZ!WLAN Repeater 300E.

Hirdetés

A vezeték nélküli összeköttetésre nem képes eszközöket kényelmesen kapcsolhatjuk meglévő Wi-Fi hálózatunkhoz a FRITZ!WLAN Repeater 300E segítségével. A házban, irodában hasznát vehetjük, mint a hálózat kiterjesztésének eszközét, további kábelezés nélkül, segítségével a nappaliban elhelyezett szórakoztatóelektronikai eszközök is kényelmesen hálózat- és internetközelbe kerülhetnek. Könnyen elképzelhető alkalmazása ott, ahol a vezeték nélküli lefedettség további területekre, helyiségekre nem terjeszthető ki ilyenkor a repeater révén vezetékes kapcsolattal haladhatunk tovább.

 

 

A Fritz!WLAN Repeater 300E nem túl nagy méretű készülék, amit egy elektromos fali csatlakozóval öntöttek egy házba, így külön tápegységre illetve állványra szüksége már nincs. A WPS funkció és nyomógomb révén igen könnyen csatlakozhatunk a kompatibilis útválasztókhoz, WPS hiányában a webes menüben állíthatjuk be a paramétereket (természetesen nem csak az AVM routerekkel használható együtt a 300E).

 

 

Nem csak 802.11n, hanem g és b hálózatokhoz is használható a jelismétlő, mely 2,4 GHz-en és 5 GHz-en egyaránt működik, mindenféle titkosítással együtt. Egyetlen gigabites LAN csatlakozást építettek a készülék aljába, természetesen a switch révén a hozzáférés tovább osztható.

 

A AVM-nél megszokott 5 év garanciával árusítják a 300E modellt, a külföldi nettó ár jelenlet 74,79 euró.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.