Hirdetés

Kétszer gyorsabb lett az OCZ Vertex 4 széria



|

A gyártó firmware-frissítése akár 210 százalékos teljesítményjavulást is eredményezhet.

Hirdetés

Az SSD-meghajtóiról már jól ismert OCZ új firmware-frissítést adott ki a Vertex 4 szériás SATA 3.0-ás meghajtókhoz. Az 1.4RC a kisebb kapacitású modellek esetében megduplázza az írási sebességet, azonban mindegyik meghajtónál nőtt a szekvenciális olvasási és írási sebesség.

 

Bár az 512 gigabájtos zászlóshajón kevésbé lesz érezhető az új firmware gyorsító hatása, a kisebb változatok, főként a 128 gigabájtos verzió jelentős fejlődésen ment át. Noha az olvasási sebesség csak 2,8 százalékkal emelkedett 550 MB per másodpercre, az írási érték 200 MB per másodpercről az új firmware-rel 420-ra nőtt.

 

Ez az eredeti firmware-höz viszonyítva 210 százalékos javulást eredményez. A hírek szerint a sebességnövelés mellett a meghajtók stabilitásán is sikerült javítania az OCZ-nek.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.