Hirdetés

Kézikonzol lett a JXD gamer táblagépe



|

Gamepad és tablet egyben a JXD Singularity S192, NVIDIA-alapokon.

Hirdetés

A JXD előállt egy új androidos táblagéppel, amelyben ugyanaz a processzor van, és ugyanolyan felbontást használ, mint az NVIDIA Shield tablete. Ráadásul ugyanannyiba is kerül. 

Hirdetés

Akkor mi a különbség? Az, hogy a JXD Singularity S192 nem csak egy táblagép, hanem egyben egy kézikonzol is, teljes gamepaddel a 7 hüvelykes érintőkijelző körül. 

Sajnos a dizájn azt jelenti, hogy ha épp nem játékra akarjuk használni, akkor kissé nagy és zavaró a formája a táblagépnek. A gamereknek viszont kifejezetten ideális, még hosszabb használatra is. 

Belül egy NVIDIA Tegra K1 processzor található, 2 GB RAM, 802.11ac-s Wi-Fi, Bluetooth 4.0, egy 13 és egy 5 megapixeles kamera.

A 7 hüvelykes kijelző full HD-s felbontású, míg az akku 10 000 mAh-s. Ez 11 órányi videózást és 6 óra játékot garantál. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.