Hirdetés

KFA2: GeForce GTX 480 Anarchy



|

Meglehetősen nagy, Arctic hűtőt kapott az európai gyártó túlhajtott GeForce GTX 480-a.

Hirdetés

Az európai KFA2 neve kevésbé lehet ismerős a grafikus kártyák piacán, azonban a gyártó figyelemreméltó videóvezérlővel rukkolt elő. A KFA2 GeForce GTX 480 LTD OC Anarchy nem csak gyárilag túlhajtott, de a hűtése sem mindennapi megoldás.

 

Az egyedi hűtési rendszert az Arctic adja, méghozzá az Accelero Extreme Plus VGA-hűtővel: három darab 92 milliméteres ventilátor és öt réz hűtőcső felelős a meleg elvezetéséért. A DirectX 11-es grafikus kártya természetesen nagyobb teljesítményt is kínál, mint a refernciamodell.

 

A KFA2 GeForce GTX 480 LTD OC Anarchy 480 CUDA maggal rendelkezik, a GPU órajele 760 MHz (1520 MHz shader). Az 1,5 GB VRAM 3800 MHz-es órajelen, és 384 bites memóriainterfészen működik. Csatlakozók tekintetében dual-DVI és HDMI kimeneteket találhatunk. Sajnos a kártya áráról egyelőre nincs információ.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.