Hirdetés

Kicsi gamer notebook, hatalmas akkuval



|

Mindezek ellenére kellően erős lett a Gigabyte Aero 14.

Hirdetés

Nehéz dolog igazán kompakt gamer laptopot gyártani, elvégre a komoly játékosok nem hajlandóak lemondani a gyors, cserébe sokat fogyasztó processzorokról és videokártyákról. Az elmúlt években sokat fejlődött a kategória, és jóval vékonyabbak lettek a notebookok is. 

Hirdetés

A Gigabyte legújabb próbálkozása az Aero 14, amely 14 hüvelykes kijelzővel rendelkezik, benne pedig Intel Skylake processzor és NVIDIA videokártya található, kompakt köntösben. Mindössze 19,9 milliméter vastag és 1,89 kilogramm. 

Mindezek ellenére meglepően nagy, 94,24 Wh-s akkumulátor került a Gigabyte Aero 14-be. Még jobb, hogy bár igazán csak a Computexen mutatja meg magát a gép, már tudjuk a specifikációit. 

A 14 hüvelykes IPS panel 2560 x 1550-es felbontást kapott. Belül egy Intel Core i7-6700HQ CPU, egy NVIDIA GeForce GTX 965M vagy GTX 970M videokártya, valamint 8 vagy 16 GB DDR4-2133-as RAM található - ez utóbbi 32 GB-ra bővíthető. 

Akad még két M.2-es SSD-slot, 3 USB 3.0 és egy USB-C 3.1 port. Van HDMI 2.0, mini DisplayPort, jackcsatlakozó, 802.11ac-s WiFi, Bluetooth 4.1, illetve automatikus háttérvilágítású billentyűzet. 

HD-s kamera, kártyaolvasó és sztereó hangszórók is jutottak az USB-LAN adapterrel kiegészíthető laptopra. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.