Hirdetés

Kiderült mikor jönnek a csúcskategóriás Intel CPU-k



|

Augusztus végén futnak be a Haswell-E processzorok és az X99-es alaplapok.

Hirdetés

Kicsit sem túlzás azt mondani, hogy az Intel nagyon csúfos késésben van a Broadwell processzorokkal. Ennek ellenére nem lesz teljesen eseménytelen az ősz, ugyanis átmenetként érkeznek a csúcskategóriás, asztali Core i7 HEDT processzorok, amelyek a Haswell-E vonalat erősítik, és az Intel X99-es lapkakészletével kompatibilisek. 

Hirdetés

Ezek konkrét elérhetőségére augusztus 29-én lehet számítani. A platform egyébként teret ad a DDR4-es memóriáknak is, így a CPU-k mellett alaplapokra és memóriákra is számíthatunk a hónap legvégén. 

A Core i7-es Haswell-E széria két hatmagos (Core i7-5930K és Core i7-4820K,) valamint egy nyolcmagos (Core i7-5960X) modellel indít a felsőkategóriában. Ezek közül a legolcsóbb is 350-450 dollár (euró) lesz, illetve azt is tudjuk, hogy a DDR4 még nagyon drága mulatság. Ennek fényében csak azok tudnak majd az új asztali hardverekből erőművet építeni, akik anyagilag is nagyon jól állnak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.