Hirdetés

Kilenc kijelzőt kezel a Matrox új videokártyája



|

Természetesen nem átlagos PC-be találták ki a Matrox C900-at.

Hirdetés

A Matrox bemutatta a C900-as grafikus kártyáját, ami egy slotot foglal el, ennek ellenére kilenc kimenettel rendelkezik. 

Hirdetés

A grafikus vezérlő összesen kilenc kijelzőt támogat, 1920 x 1080-as felbontásokkal és 60 Hz-es képfrissítéssel. A C sorozat legújabb tagja elsőként az ISE 2016 kiállításon lesz látható Hollandiában. 

A többmonitoros rendszerekhez tervezett vezérlőt értelemszerűen nem átlag PC-be szánta a gyártó, hanem 3x3 vagy 9x1 formátumú videofalakhoz. 

A kártya nagy előnye, hogy kevés helyet foglal az egyslotos kialakításának hála, illetve a fogyasztása is alacsony, 75 watton alakul. 

Mivel a szinkronizált kimenetek az asztal elnyújtását is lehetővé teszik 9 monitorra, ezért az appokat teljes képernyőben, 3x3 kijelzőn lehet futtatni. 

A C900 így ideális üzleti környezetekbe, boltokba, egészségügyi intézményekbe, illetve a biztonsági és tömegközlekedési szektor is hasznát veheti. A szoftveres finomhangolásról a Matrox PowerDesk alkalmazás gondoskodik. 

A második negyedévben érkező, DirectX 12- és OpenGL 4.4-képes C900 4 GB memóriát kapott, illetve kilenc mini-HDMI csatlakozója van. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.